Tuesday, January 6, 2009

cadangan....

assalammualaikum kepada rakan2 seperjuangan....pe kabo sume?disini ad 1 cadangan kpd sume...adakah kamu semua setuju tuk wat pgram kt wosto taun ni...klu setuju bg kn sbb n pgrm pe?klu x stuju bg kn sbb?thanks...

10 comments:

wani88 said...

zawani husna
zaza_husna@yahoo.com.my
019-9760012
lau de pape inform agi tau r ek..
hi..hi..hi..
ok gak lau korang nak wat aktvt kat wosto ag..

yati said...

ct norhayati yahaya
norhayatiyahaya88@yahoo.com.my
014-2146701
salam,member2 smue...pe khbr?aku sht2 aje.tntg prgrm yg akan dijlnkn,aku hrap ad kelainan r,biar bdk2 kat wosto x bsan.hehe...jika p'lukn ban2an aku,insyaallah aku blh mmbn2.ad pape in4mtion,infrm kat aku tau.bye :-)

DILA_318 said...

aku x ksh pe2 prgm jnji de motif kt dak2 ni..insyaallah klo de pluang aku kn join gak...

fara @ ann said...

farhana rauf @ ann
fara@malaysianwater.org.my
fara_kmz@yahoo.com

017-2250227

aku cdg kita buat dalam awal tahun.. klu dh tgah tahun, hjung thn mcm dh terlambat bdk2 nk wat preaparation n sdar.. n klu blh jgn cm hari tu la.. kelam kelibut.. isi program xbyk, so korang2 yang ada pgalamn baru kat U masing2 2 share with us n interrupt kat bdk2 ni dunia luar.. jgn la wat bnda yang sama je.. by the way, last year good try.. coz budget sket je yg dtg.. tapi batch kte mmg bgus.. sume support!!

good luck for you all.. sukses!!

tintam said...

cak.ak sokong pgram kt wosto.YABEDABEDUUUUU

wawa said...

salam..huyzz guyzz..good idea..le gak nak wat prog tu tapi kali ni tolong r jgn sisihkan aku..tringin gak nak joint..biar dowg sdar ckt btapa bermaknenya ilmu tu..

Pendambailmu88 said...

Salam. Rasa cam xbrapa setuju. coz, kite baru je wat program hritu. kalo nk wt pun, tunggu r kawn2 kite dari luar ngara balik dulu.. baru bes.
sementara tunggu diorang balik, kita boleh improve diri sendiri gak..
kita nak buat program untuk motivasi, nasihat, n sbgnya untuk adik2, so, terlebih dahulu kenalah motivasikan, nasihatkan diri kita dulu kan? program 2 bukan utk suka2 n kepentingan peribadi je..
kita jugak ex- sek agama, nak buat program untuk adik2 sek agama. sebelum ajar tentang agama kat adik2, terlebih dahulu ajarkan dan amalkan diri kita dengan agama terlebih dahulu. Sori 4 my comments..

alumni al wosto05 said...

salam...
nk tau ni pendailmu ni spe erk...
leh knal kn dri x???
x kn nk rhsie kot...

kuznet said...

waaaa...

suci n alimnyerrrr...

terasa diri ni berada di bawah lindungan kaabah jew...

ye la, kne tarbiyah diri sdiri dlu..

choy!! hahahahaha

safar said...

salam alaik
best gak kan klu wat pun,leh aku join, ktrg ramai gak yg blk taun nie, nti pe2 contact la ,ek...